EINSTEIN: Bomba atomica dintr-o bancnota!

Einstein - Secretele Codurilor(Extras facsimil din lucrarea „Secretele codurilor”, Paul Lunde, Ed. Rao, 2010).

Atomic DollarCOINCIDENŢĂ: Preşedintele SUA între anii 1933 şi 1945, FRANKLIN DELANO ROOSEVELT a hotărât nu doar reversul actual al bancnotei de ONE DOLLAR, ci şi fabricarea BOMBEI ATOMICE. Istoria armei nucleare începe cu scrisoarea trimisă de Albert Einstein la 2 august 1939 președintelui Franklin D. Roosevelt. În fața imensei amenințări la adresa umanității venită din partea regimului nazist din Germania, Einstein renunță la poziția sa pacifistă și, 1939, trimite celebra scrisoare către președintele Americii, insistând asupra necesității producerii bombei atomice, întrucât exista posibilitatea ca și guvernul german să urmeze această cale. Scrisoarea lui Einstein a ajutat la grăbirea eforturilor pentru obținerea bombei atomice în Statele Unite și în 1944 se inițiază Proiectul Manhattan de cercetare în domeniul atomic. Einstein nu a avut nici un rol direct sau personal în fabricarea acesteia. (Sursa)

Energy_Dollar„Când privim la viitor, perspectivele dolarului şi ale sistemului monetar internaţional par într-adevăr sumbre. Până când şi dacă nu ne vom întoarce la etalonul aur clasic la un preţ realist al aurului, sistemul monetar internaţional este condamnat să penduleze între cursurile de schimb fixe şi flotante, fiecare dintre aceste sisteme punând probleme de nerezolvat, funcţionând defectuos şi în cele din urmă dezintegrându-se. Tot în sensul dezintegrării va acţiona şi inflaţia continuă a ofertei de dolari şi de aici a preţurilor în SUA, care nu dă nici un semn de calmare.

Hole-Dollars-ThumbÎn viitor se profilează în interior o inflaţie în ritm accelerat şi, în cele din urmă, galopantă, acompaniată în lume de războaie economice şi de prăbuşirea monetară. Această previziune poate fi schimbată numai printr-o revizuire radicală a sistemului monetar american şi mondial: prin întoarcerea la o monedă-marfă aleasă de piaţa liberă, asemenea aurului, şi prin eliminarea completă a guvernului de pe scena monetară.” (Murray N. Rothbard – “Ce le-a făcut Statul banilor noştri?”. SURSA: Institutul Ludwig von Mises – România)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s