AG-HARTA: Ochiul din piramida, marea intrare spre centrul Pamântului?

25666351_dollar_pyramid_eye_10x

008010FRUMOASA VERDE: „Deși mulți dintre noi găsesc că ideea unui Pământ gol în interior este mai degrabă ridicolă, de vreme ce informații bazate pe date științifice sunt la îndemna oricui în prezent, teoria care exploatează această variantă datează din vechime și nu este proprie unui singure civilizații.

f87033c8224b tierrahueca21_04Teoria Pământului gol a fost lansată la sfârșitul secolului trecut. Potrivit ei, în interiorul Terrei există de fapt o concavitate care are șapte puncte de contact cu suprafața, două fiind cei doi poli. Grație imaginilor luate de NASA cu ajutorul sateliților spațiali ESSA, pot fi văzute deschiderile polare: nordică, cu diametrul de 1.400 de mile, și sudică, cu diametrul de 1.300 de mile.

1084px-merd181ator_north_pole_1595-1

(…) Nikolai Roerich (1874-1947), rus de origine, indian prin adopție, pictor mistic și vizionar, a întreprins la sfârșitul anilor 1920 o lungă expediție în Asia Centrală, căutând un anumit punct din partea de nord a Tibetului, unde spera să găsească intrarea în Agartha și Regatul Shamballei – teritoriul de sub Karakorum. În cartea sa, Himalayas: Abode of Light (1947), el povestește:

Tibet Tangka 1900 2 TIBET TANGKA 1912-1922_22„Îmi amintesc că în timp de traversam Karakorum, un servitor ladackh mi-a spus că sub noi se află multe cavități subterane, unde se găsesc tot felul de comori și unde Nepal Mohar 1900locuiește un popor minunat, ce nu cunoaște păcatele lumii. Apropiindu-ne de Hotan, sub copitele cailor se simțea golul, iar ghidul continua să ne povestească despre torenții ce păzesc intrarea în Agartha și despre faptul că cei impuri care se apropiau de ea mureau otrăviți de emanațiile de gaze toxice.

156056-interesting-sphere-sculpture-inside-the-courtyard-at-the-vatican-museum-rome-italy

Dar ce legătură ar putea exista între Roerich și Agartha? În cartea sa „Sfidarea timpului”, Sorin Ștefănescu își exprimă opinia că Roerich ar fi intrat în legătură cu învățații din străvechile lăcașuri de cult asiatice, devenind un fel de purtător de cuvânt al acestora pe lângă guvernele marilor puteri. Așa se explică faptul că, la un moment dat, revenind dintr-un periplu solitar, călare pe un ponei, Roerich a pronunțat o ciudată profeție:

Maroc 100 francs 1953 heart-chakra-anahata-dirk-czarnota„Stelele manifestă o nouă evoluție, iar „focul cosmic” se va apropia din nou de Pământ. Umanitatea va fi supusă unor noi încercări. Dar așa cum Lumina devorează throat-chakrailluminati-seal-red-starîntunericul, operele Răului vor fi distruse, iar Stăpânul erei noi se va manifesta în toată splendoarea Sa”. Roerich și-a adus și o contribuție însemnată la constituirea Ligii Națiunilor, concepând Flamura Păcii, un steag alb cu trei puncte roșii amplasate într-un cerc și care a căpătat numele de Crucea Roșie a Culturii, steag destinat să apere monumentele culturale.

civilizatia-sumeriana

2000BC_Ur-ziggurat

s_kalel

Ziggurat

dollar-seals

Sumerian_artifact_13th_Planet

Sinagoga_Esua_Tova_Bucuresti

TR_Lolladoff_Disk_1_110112Nu se poate să nu ne amintim de celebra poveste a lui Jules Verne, intitulată „O călătorie spre centrul Pământului”, scrisă în 1864. Acolo este descris atât de bine totul, de parcă autorul cunoştea în detaliu acele realităţi. Însuși Hitler a îmbrățișat ideea unui Pământ gol. În 1942, în plin război, el a comandat o expediție secretă. Însoțiți de fizicianul Heinz Fisher, militarii nemți au debarcat pe insula Rugen din Marea Baltică. După moartea lui Hitler, mulți n-au vrut să creadă într-un final banal al unuia dintre cele mai mărețe destine ale omenirii, convinși că Hitler nu s-a sinucis și că, împreună cu aghiotanții săi, s-a strecurat în adâncurile Pământului, unde au trăit cu toții fericiți, până la adânci bătrâneți.

604_475_agartha_agharta_polo_realogramaContraamiralul Richard E. Byrd a efectuat între anii 1947 și 1956 zboruri la Polul Nord și Polul Sud. Conform relatărilor lui, la 2.300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare în centrul Terrei, unde ar locui o civilizație umană mult evoluată. Cei care la început populau Pământul s-au mutat în subteran acum 100.000 de ani. Un război care ar fi avut loc atunci a distrus suprafața Terrei și a creat deșerturile.

geneticdisc

Într-un interviu pe care l-a acordat în 1947, Byrd declara că la 2.300 de mile dincolo de Polul Nord a întâlnit o zonă cu climă foarte caldă, cu vegetație, munți, lacuri și râuri. Byrd, un explorator mai presus de orice bănuială, și-a notat în jurnal tot ce a întâlnit în această zonă. „Oamenii care locuiesc aici comunică prin telepatie. Ei nu trăiesc la suprafață. Sub pământ, la câteva mile adâncime, există un oraș foarte mare, cu milioane de locuitori, care se numește Agartha. Sub pământ sunt mai multe orașe, în mai multe părți ale globului, dar Agartha este cel mai important dintre ele”, scria Byrd. Aceste file din jurnalul exploratorului au fost date publicității de Virgil Armstrong, fost agent CIA. Armstrong susține că Byrd a locuit în Agartha aproape o lună și că descrie civilizația subterană ca „fiindu-ne net superioară”.Agharta

Fostul agent CIA a adăugat că imediat după descoperirea jurnalului lui Byrd, filele referitoare la Agartha au fost declarate secret de serviciu și s-a dispus ca în zona intrării în orașul subteran să fie amplasate baze militare americane care să nu lase sub nicio forma intrușii să pătrundă. Tot Armstrong a mai dezvăluit că Guvernul SUA a stabilit relații cu Marele Consiliu al Agarthei. Mai mult, că farfuriile zburătoare care apar pe cerul planetei sunt mijloace de transport ale locuitorilor lumii subterane, iar o parte din tehnologia de fabricare a lor a fost dezvăluită Pentagonului, „avionul invizibil fiind o urmare a acestor cunoștințe avansate”. Amiralul Byrd a fost ridicat la rangul de amiral în 1950, iar în 1952 a primit Medalia de Onoare din partea Guvernului SUA. De asemenea, unul dintre crucișătoarele Flotei SUA a fost botezat cu numele lui. Așadar, e exclus să fi fost doar un nebun care a halucinat despre Polul Nord.

Revenind la agentul Armstrong, acesta a mai dezvăluit câteva informații din jurnalul lui Byrd: „Amiralul descrie pe larg că în orașele subterane locuiesc oameni cu trăsături delicate, care au mii de ani de viață, dar vârsta nu le marchează trăsăturile. Cei din Agartha cunosc secretul nemuririi trupului. După ce consideră că au trăit destul, ei sunt cei care-și aleg momentul când să se retragă din viață. Femeile lor nasc doar o dată, sau de două ori de-a lungul vieții, iar gestația durează doar 3 luni. Ele nasc în temple, în bazine speciale cu apă. Nașterea are loc fără dureri”.

Mayan Calendar - Solar StoneCe mai spune Armstrong: „Atlanții se înțeleg prin telepatie, iar lemurienii vorbesc limba maru, care stă la originea sanscritei și ebraicii. Acum, cele două civilizații trăiesc în pace și armonie. Ele sunt conduse de un Consiliu Suprem, format din 12 persoane, 6 bărbați și 6 femei. Orașele sunt luminate artificial și au o atmosferă controlată, mult mai pură decât cea de la suprafață.

Tibet Tangka 19002 TIBET TANGKA 1912-1922_12Aglomerările urbane sunt structurate pe mai multe niveluri. Locuitorii din subteran se deplasează între orașe cu ajutorul unor vehicule de mare viteză (cca 3.000 de mile pe oră), care plutesc”. Rămâne de văzut ce-i adevărat din toate acestea, oamenii de știință considerând că fotografia luată din satelit ar fi un prim pas în aflarea adevărului.

UPSIDE DOWN

Hollow_Earthtumblr_lozaxkNL1x1qgydpzo1_500.pngIdeea unei lumi inedite a înflăcărat mințile multora. Doctorul Raymond Bernard a scris în 1969 cartea „Pământul gol”, după care a inițiat construcția unei așezări în America de Sud, hotărât să descopere posibile intrări care să-l angajeze în călătoria vieții. Mai târziu, el a dispărut fără urmă într-una din peșterile Amazonului, adepții lui fiind fost convinși că și-a atins scopul.

sacred-fire-one-dollar Referindu-se la discreția absolută în legătură cu misiunile lui Byrd, cunoscutul geofizician american Raymond Bernard arată în cartea sa „O lume ascunsă” (1969): „Descoperirea amiralului Byrd constituie astăzi un secret internațional de prim rang. După ce Byrd a anunțat-o prin radio și după scurte note apărute în presă, toate știrile ulterioare în legătură cu subiectul suedia-100-coroane-1985respectiv au fost îndepărtate cu grijă de agențiile guvernamentale”. Bazându-se pe o serie de documente ale lui William Reed, Marshall B. Gardner, Huguenin sau Ray Palmer, precum și pe relatările amiralului Byrd, Bernard a enunțat câteva concluzii, care la data respectivă au generat scandal:

alien-img_3049-1-nazlet-el-semman-al-haram-giza-egypt

tumblr_lqdhne7ito1qemdv4o1_500– În realitate nu există niciun Pol Nord sau Sud, ci numai deschideri largi, ce conduc spre interiorul Pământului. OZN-urile provin din acest interior gol;
– Interiorul Pământului este încălzit de un soare central, care este sursa aurorelor boreale. Aici este un climat subtropical, nici rece, nici cald;
– Exploratorii polari au văzut cu ochii lor că animalele se deplasau spre nord în căutarea hranei. Ei au văzut aici păsări tropicale și animale care în mod obișnuit au nevoie de căldură, au văzut fluturi, ba chiar și țânțari.

Rasplata muncei

Există legende, gravuri, chiar sculpturi foarte vechi care descriu Agartha. Astfel, se spune că sub pământ, pe întreg globul, există cca 100 de orașe, dintre care cel mai mare este Agartha. Lumea subterană este cunoscută și sub numele de Shamballa și Agartha. Locuitorii acestei lumi, spun documentele, au părăsit lumea de la suprafață acum 100.000 de ani, în urma catastrofalului război dintre atlanți și lemurieni, cele două mari civilizații care stăpâneau Pământul.

shiva-e1399816761320Războiul este descris în cele două epopei antice, Ramayana și Mahabharata. În urma acestui război, din cauza armelor distrugătoare folosite, ar fi rezultat zone aride, precum Sahara, Gobi, deșerturile din Australia și SUA, toate fiind locuri unde ar fi existat aglomerările urbane ale atlanților și lemurienilor. Atmosfera la suprafața devenise de nerespirat, așa că supraviețuitorii conflictului s-au retras sub pământ. Conform acestor teorii, oamenii de la suprafața ar fi urmașii celor care au refuzat să se retragă în orașele subterane și care, între timp, s-au sălbăticit.” SURSA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s